Përpos kampit amerikan, çizmet Magnum Bondsteel edhe në Kosovë!

Prill 24, 2022

Përpos kampit amerikan, çizmet Magnum Bondsteel edhe në Kosovë!

Tani më edhe në Kosovë është prezent brendi i njohur Magnum, e përdorur që nga viti 1982 jo vetëm nga punonjësit e FBI-së, por edhe nga ushtria, policia, zjarrfikësit, urgjenca mjekësore e qytetarët kryesisht nga burrat dhe gratë më të guximshëm në planet.

Çizmet dhe veshjet taktike Magnum pos që janë të rehatshme e të sigurta për ecje në kodra, male e rrugë, janë edhe shumë të forta dhe të rezistueshme ndaj ujit dhe borës.

Magnum Bondsteel, është një model multifunksional e ndërtuar enkas për tregun e Kosovës e cila është njëra prej modeleve më të avancuara taktike që ka prodhuar Magnum ndonjëherë, e përshtatshme për çdo terren urban.

Shtresa e prodhuar nga kompania e gomave Eva është rezistente ndaj rrëshqitjes dhe janë të papërshkueshme nga uji.

Mbështjellësi nga pëlhura CORDURA e cila përmban fibra me qëndrueshmëri të lartë dhe rezistueshmëria ndaj ujit i jep një qëndrueshmëri optimale dhe aftësi konsumimi në të gjitha terrenet.

Shtresa anatomike e brendshme Hi Poly është një lloj i veçantë shkume e recikluar e cila i mbanë këmbët të rehatshme dhe ushtron plotësisht funksionin e thithjes së lagështirës dhe djersitjes për të mbajtur këmbën të thatë dhe jep frymëmarrje.

Pra, çizmet Magnum Bondsteel janë për rehati, siguri dhe mbrojtje nga shiu e bora e cila vjen me versione dhe ngjyra të tjera.

Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni tani për tani mund të i gjeni vetëm në qendrat e Melodia PX-it, për më shumë informata apo porosi online kliko:

Web: www.melodiapx.com

Komentet

Nuk u gjet asnjë postim

Shkruani një shqyrtim