Papuçe që t’flen kama n’to- Porositni me zbritje në Telegrafi Deals

Mars 27, 2024

Thuaj lamtumirë shputave që dhembin, këto papuçe të buta shtëpiake i mbajnë këmbët tuaja më të relaksuara se kurrë. 

Të krijuara me saktësi, papuçet ideale nga Melodia Px ripërcaktojnë rehatinë dhe qëndrueshmërinë. Në dispozicion janë ngjyra bezhë, kafe e mbyllët dhe e zezë.

Papuçet i gjeni me zbritje në Telegrafi Deals për vetëm 19,95€, mjafton të shfrytëzoni kodin Melodiaparis24

Papuçe IDEAL SHOES 2768 19,95€  28,95€

BLEJ ME ZBRITJE! Papuçe IDEAL SHOES 2768

Vërejtje: Kjo zbritje vlen vetëm online përmes kodit të Telegrafi Deals

Komentet

Nuk u gjet asnjë postim

Shkruani një shqyrtim