Madam, stili jot lyp këpucë franceze?

Mars 29, 2024

Kur bëhet fjalë për këpucët, francezët dinë të ndërthurin pa mundim elegancën dhe rehatinë. Pavarësisht ku jeni duke ecur me to, këto këpucë ideale nga Melodia Px nxjerrin sofistikim dhe elegancë të përjetshme.

Të krijuara nga materiale të qëndrueshme, ato nuk janë vetëm në modë, por edhe të ndërtuara për t’i rezistuar kohës.

Në dispozicion janë ngjyra e gjelbërt, vishnje dhe e zezë.

Këpucët e stilit francez i gjeni me zbritje në Telegrafi Deals për vetëm 19,95€, mjafton të shfrytëzoni kodin Melodiaparis24. 

Këpucë IDEAL SHOES 1745 19,95€  32,95€

BLEJ ME ZBRITJE! Këpucë IDEAL SHOES 1745

Vërejtje: Kjo zbritje vlen vetëm online përmes kodit të Telegrafi Deals

Komentet

Nuk u gjet asnjë postim

Shkruani një shqyrtim