Kur nuk blen për vete, nuk blen as për kojshi – që do të thotë shfrytëzoje zbritjen në Telegrafi Deals

Janar 25, 2024

Në kërkim të çizmeve të reja që shkojnë me çdo gjë? MOS SHIKONI MË TEJ!  

Gjysmë çizmet NIKE City Classic B janë këtu dhe me një ofertë të veçantë që nuk mund të rezistohet në Telegrafi Deals. 

Nuk ka më nevojë të zgjedhësh mes stil, komoditet dhe funksionit – këto gjysmë çizme të NIKE i gjeni në tre ngjyra të ndryshme – hiri klasike, ngjyrë të zezë apo edhe ngjyrë kafe me të bardhë. 

Dhe tashmë përmes Telegrafi Deals këto gjysmë çizme po ofrohen me zbritje nga 138.00 euro në 79.95 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin NIKEMPX

Gjysem Çizme NIKE City Classic B 79.95€  138.00€

BLEJ TANI!

Përshtaten me çdo veshje nga e thjeshtë deri tek e sofistikuar, dhe janë të përsosura për çdo ditë – në punë, në qytet ose në një mbrëmje të qetë me miq. 

Kliko dhe blej gjysmë çizmet e tua NIKE City Classic B në Telegrafi Deals ndërsa zbritja vazhdon!

Komentet

Nuk u gjet asnjë postim

Shkruani një shqyrtim