I pembe apo i kaftë, dytë t’bojnë modele

Prill 3, 2024

Me qenë modele, pa dyshim që lyp punë e dhunti, mirëpo mu vesh si modele është e thjeshtë dhe mund ta bësh edhe ti! E sidomos kur Melodia Px i ka opsionet fiks për ty!

Ndaç mu ndje rehat e mu dok bukur, porosit tani fustanin Elli White 17 me zbritje nga 62,95€ në 39,95€, krejt çka të duhet është ta shfrytëzosh kodin Melodiaparis24

Në dispozicion për ty janë ngjyrat rozë e errët për ta vu në pah feminitetin tuaj si dhe ngjyra e kaftë për të lënë përshtypje pozitive.

Fustan Elli White 17 39,95€  62,95€

BLEJ ME ZBRITJE! Fustan Elli White 17

Vërejtje: Kjo zbritje vlen vetëm online përmes kodit të Telegrafi Deals

Komentet

Nuk u gjet asnjë postim

Shkruani një shqyrtim